Om Oss

Vi är en gård upp i norra Sverige. Vi äger cirka 20 hektar mark där älgarna kan röra sig och vi ser till att älgarna har det bra. En av våra idéer med älgparken är att ta emot föräldralösa kalvar vars föräldrar omkommer i olyckor.

Vi har drivit parken i 22 år och allt började med en kalv som blev föräldralös och som klarade sig. Intresset för att besöka kalven i vår samhälle såg så stort ut att idéen till en älgpark föddes. Idag erbjuder vi mer än att bara åskåda älgarna. Vi driver en restaurang som serverar riktig god mat och ett café där man kan njuta av en fantastisk fika med bullar och bakelser och en riktig bra barista.

Vår idé och vår hopp är att kunna driva vår älgpark i många decennier till. Vi ser att vår verksamhet fungerar bra och efterfrågan av att besöka oss växer för varje år som går. Ett av de projekt vi har är att etablera en camping / hostel hos oss för att våra besökare ska kunna njuta ännu mer av sin vistelse.

Om du vill komma i kontakt med oss, tveka inte att höra av dig. Du gör det lättaste genom att skriva till oss via e-post. Vår e-post hittar du längre ner här på sidan.

Tack till alla som har besökt oss och tack på förhand till alla som tänker komma till oss i framtiden.